Fagkjedens tips til enkelt bilhold i sommer

Sommeren byr gjerne på solrike og varme dager, men for bilen din betyr det også; insekter i fronten og sterke UV-stråler.
Vi har de beste tipsene for å holde bilen blank og beskyttet hele året!

Shutterstock 1130185526

Den ultimate beskyttelsen i sommer!

Sommermånedene byr på mange gleder, men de kan også være en utfordring for lakken på bilen din. Solens skadelige UV-stråler, irriterende insekter og det generelle slitasjetrykket gjør sitt beste for å ødelegge lakkens utseende. Heldigvis finnes det en løsning som ikke bare beskytter bilen, men holder den skinnende blank: Drop Off keramisk lakkbeskyttelse.

Beskytt lakken mot farlige UV-stråler

Solens UV-stråler kan være like skadelige for bilens lakk som for huden din. Over tid kan disse strålene forårsake falming og oksidasjon, noe som gjør lakken matt og livløs. Drop Off keramisk lakkbeskyttelse virker som et usynlig skjold over bilens overflate og blokkerer effektivt disse strålene og bevarer den dype, glansfulle fargen over lengre tid.

Enkel fjerning av insekter

Sommeren er høysesong for insekter, og vi har alle opplevd hvor frustrerende det kan være å fjerne fastklistrede insektrester fra bilens front. Med Drop Off keramisk lakkbeskyttelse blir denne jobben mye enklere. Den glatte, hydrofobiske overflaten sørger for at insektene ikke setter seg fast, og de kan enkelt vaskes bort uten å skade lakken.

Skinnende blank bil i årevis

En bil som ser nyvasket ut hele tiden, er noe vi alle ønsker. Drop Off keramisk lakkbeskyttelse gir bilen en varig, dyp glans som varer langt utover den vanlige voksbehandlingen. Ikke bare ser bilen bedre ut, men den er også enklere å vaske. Skitt og smuss preller av, noe som betyr færre riper og en mer langvarig blank finish med mindre innsats. Så har du bedre tid til å ta en siesta i sommersolen.

Et enklere bilhold - ingen polering!

I en hektisk hverdag er tid spart en stor fordel. Med Drop Off keramisk lakkbeskyttelse trenger du ikke å bruke så mye tid på vedlikeholde bilen med tidkrevende polering eller fordyrende vaskemidler for å holde bilen skinnende blank. Det betyr mer tid til å nyte sommeren med de du er glad i, uten bekymringer om bilens tilstand.


Lotus F1 application v2

Få profesjonelle bilpleiere med på laget

For å oppnå de beste resultatene krever påføring av keramisk lakkforsegling nøye forberedelse av overflaten og presis påføringsteknikk.
Alle autoriserte Drop Off senter legger stor vekt på høy kompetanse, nøyaktighet og god kundeservice, da dette er helt avgjørende for et vellykket sluttresultat. Våre bilpleiere behersker det krevende grunnarbeidet til fingerspiseene, er nøye opplært og sertifisert for å gi deg den beste lakkforseglingen på markedet.

Gjør bilen klar for sommeren med Drop Off keramisk lakkbeskyttelse – en investering i bilens utseende og markedsverdi. Du vil merke forskjellen!

Finn ditt Drop Off senter

Finn senter

Den ultimate sommerguiden til bilvask: Hold bilen skinnende blank og beskyttet

Sommeren er her, og med den følger ofte lengre og flere bilturer. Dermed kommer utfordringer som insekter, kvae og skadelige UV-stråler som kan ødelegge bilens lakk. For å holde bilen din ren og beskyttet gjennom de varme månedene, er det viktig å vaske den på riktig måte. Her har vi satt sammen en detaljert guide fra våre autoriserte Drop Off bilpleiesenter for hvordan du best vasker bilen din i sommer.

Vask sstor

1. Velg riktig tid og sted

Det første steget i en vellykket bilvask er å velge riktig tid og sted. Det er viktig å vaske bilen i skyggen, helst tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen når solen ikke er på sitt sterkeste. Unngå å vaske bilen i direkte sollys, da dette kan føre til vannflekker og gjøre at såpe brenner seg fast og blir vanskeligere å skylle av. Sørg også for at bilen er avkjølt før du begynner.

2. Forbered Utstyret

Samle alt nødvendig utstyr før du begynner:

  • En bøtte med rent vann og bilsjampo
  • En myk svamp eller mikrofiberklut
  • En hageslange eller høytrykksspyler
  • Skumkanon eller pumpekanne
  • En myk børste for felger
  • Mikrofiber tørkehåndkle

    Drop Off vaskebag inneholder alt du trenger for en komplett vask

3. Skyll Bilen

SStart med å skylle bilen grundig med vann for å fjerne løs skitt og for å kjøle ned overflaten ved behov. Dette hjelper også med å løsne insekter og annet rusk som har festet seg til lakken. Bruk en høytrykksspyler eller en hageslange med passende trykk for best resultat.

4. Forvask av bilen

Selv på sommeren anbefaler vi en forvask av bilen for å få minst mulig riper ved børingsvasken.
Benytt en pumpekanne eller skumkanon for å legge et lag skumsåpe på bilens overflate for å løse opp smuss og skitt som har festet seg. Har du mye insekter benytter du en dedikert insektsfjerner for enklere fjerning av gamle insekt rester. La skummet virke, men ikke tørke inn på overflaten.

5. Vask i Seksjoner

Del bilen inn i seksjoner og vask en seksjon om gangen. Benytt en bilsjampo i vaskebøtten for å best mulig resultat. Begynn øverst og arbeid deg nedover. Dette forhindrer at skitt fra bunnen blir dratt over hele bilen. Skyll vaskehansken ofte i bøtten med rent vann for å unngå riper.

Tips:

For å unngå å ripe opp lakken, anbefales det å bruke to-bøtte metoden. En bøtte med bilsjampo og en bøtte med rent vann. Dypp svampen i såpevannet, vask en seksjon av bilen og skyll svampen i bøtten med rent vann før du dypper den i såpevannet igjen. Dette minimerer risikoen for at skitt og partikler riper opp lakken.

6. Skyll, beskytt og Tørk

Når hele bilen er vasket, skyll grundig med rent vann for å fjerne alle såperester.
For å gi en ekstra beskyttelse til lakken benytter du Drop Off Keramisk Shampoo, som også gir ekstra glans, vannavrenning. Benytt Keramisk Shampoo seksjon for seksjon og spyl grundig av.
Bruk mikrofiber tørkehåndkle for effektiv og skånsom tørk av bilen, med å tørke bilen vil du også unngå vannmerker på lakken. Start på toppen og arbeid deg nedover.

Ved å følge disse enkle trinnene, kan du holde bilen din ren, skinnende og beskyttet mot sommerens utfordringer. Ikke bare vil bilen se bedre ut, men den vil også være bedre beskyttet mot langvarige skader. For mer detaljerte tips og profesjonell rådgivning, snakk med ditt Drop Off senter.

Drop Off - Eksperter på beskyttelse av lakk