Shutterstock 515895829

Garanti og vedlikehold

Når du velger å behandle bilen med keramisk lakkbehandling fra Drop Off gir vi deg 5-års garanti, som blir fulgt opp gjennom en årskontroll med Top Gloss og høyglansfinish. På denne måten sørger vi for at du har alt som skal til, for å kunne ta best mulig vare på bilen din.

  1. Vent i minimum 7 dager etter Drop Off-behandling før du vasker bilen.
  2. Følg opp årskontrollen for å opprettholde garantien.
  3. Garantien er gyldig for alle biler med kjørelengde inntil 30.000 km pr år.
  4. Benytt gjerne Drop Offs profesjonelle vaskeserie for et godt bilhold.
  5. Be ditt Drop Off-senter om å registrere bilen din i oppfølgingssystemet. Da vil du få en påminnelse når det er tid for årskontroll med Top Gloss høyglansfinish.

Her er våre tips for vask og vedlikehold til deg som har fått gjennomført profesjonell Drop Off-behandling av bilen:

Første uke etter påføring

Bilen skal ikke vaskes første uke etter keramisk behandling.

Første uke etter behandling herder produktet enda, og er derfor mer sensitivt mot ytre påkjenninger. Om det kommer fuglemøkk på lakken, fjern dette så raskt som mulig, med kaldt vann.

Etter første uke

Bilen kan vaskes som vanlig, fra og med en uke etter behandling.

Les vår fulle guide til bilvask her!

Vi anbefaler å vaske bilen med Drop Off Keramisk Shampoo hver 5.-7. vask. Dette opprettholder maksimal avrenning, og vedlikeholder glansen i lakken. Produktet påføres i konsentrert form (tynnes ikke ut) med vaskehanske, mikrofiberklut, eller svamp, mens bilen er våt. Spyl deretter av bilen.

0,5L Drop Off Keramisk Shampoo, holder til ca 4-5 bilvask.

Unngå unødig bruk av Clay-bar. Om det brukes, benytt rikelig med detailer-spray (spray for å få Clay-baren til å gli på overflaten).

For fjerning av sveverust (partikler i luften, som kommer fra blant annet piggdekk og bremser), kan du benytte en ph-nøytral partikkelfjerner.

Unngå bruk av produkter som har en høy andel voks i seg, dette da noen vokstyper ikke trekker godt inn i overflaten på Drop Off. Voksen vil legge seg på overflaten av Drop Off-beskyttelsen, og lakken vil kunne fremstå som litt «tåkete». Det er heller ikke behov for voks, så lenge lakken er beskyttet med Drop Off.

Generelt om vedlikehold

Vi anbefaler konsekvent å unngå vaskehaller med børste.

Roterende børster i vaskehall utsetter lakken for unødig påkjenning. Drop Off-behandlingen gjør at smuss slipper svært enkelt, uten kraftig mekanisk bearbeidelse.

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse, tåler samtlige vaske- og avfettingsmidler uten å påvirkes.

Men vi anbefaler spesielt Drop Off kaldavfetting til avfetting, et produkt som renser lakken svært godt. Den er særlig effektiv til fjerning av asfalt og oljebasert understellsbehandling på lakk.

Se alle våre vaskeprodukter!