Møt bilpleierne - Christer hos Bilpleiesenteret Larvik

I Drop Off er vi stolte over å ha de beste produktene, men uten de beste bilpleierne kan ikke produktene våre skinne. I denne serien får du møtene menneskene som brenner for godt bilhold.

Hva heter du og hvor jobber du?
Jeg heter Christer Monsen og jobber på Bilpleiesenteret Larvik AS.

Image1 2022 02 25 125527 eudq

Hvor lenge har du lagt Drop-Off behandlinger?
Begynte her i januar i år så har ikke veldig lang erfaring med drop-off, men jeg har over 16 års erfaring fra bilpleiebransjen.

Hva kjører du?
I dag kjører jeg en Skoda Octavia 4x4.

Hva er ditt beste bilminne?
Mitt beste bilminne det må være når jeg polerte golfen til Dahlbäck foran flere hundre personer i Bergen, det var en svett opplevelse. Også fikk jeg sitte på en tur med han etterpå, det var kanskje en enda bedre opplevelse.

Repotasje fra Svensk TV

Hva er din drømmebil?
Drømmebilen min per i dag må nok være en Golf R stasjonsvogn. Den er anonym, den går bra og du får med deg både kone og bikkje.

Hvilke feil ser du ofte?
Feil jeg ofte ser gjelder stort sett vaskeprosessen folk bommer litt på.

Om bilen din er skitten så er forvasken viktig. Da må man ha på godt med avfetting, gå over med metallpartikkelfjerner og en god skumsåpe. Så må man skylle bilen veldig godt før man begynner med berøringsvask.

En ting du aldri gjør med egen bil? Eller triks du vil dele med med bileiere?
Jeg holdt på å si krasjer, men det har skjedd, hehe. Folk parkerer også altfor nær inn mot dørene på kjøpesenter, finn deg en lomme som er langt unna så det blir plass til de som trenger det.

Jeg anbefaler bare børsteløse vaskemaskiner. Børstemaskiner kan ofte lage stygge riper i lakken. Om du er usikker på hvordan du skal vaske bilen din, så er det masse videoer på YouTube, og om du ikke har internett så kan du svinge innom oss, vi hjelper deg gjerne.

Har du lyst å snakke med en flink bilpleier?

Ta kontakt med ditt lokale Drop Off senter!

Våre forhandlere