Nominer bilen din & Vinn!

Ingen jobber hardere enn familiebilen

Den er med på langturer i all slags vær, og under alle slags kjøreforhold, den stiller på alle treninger pakket full av barn og treningsutstyr, og den blir med dere på alle ferieturer. Til lands og til vanns, på fjellet og til stranden.


Family parked by lake cabin mountains

Full-lastet med kofferter, hunder, badeleker, ski, sykkel og treningsbager. Inn og ut av ferjer, kolonnekjøring over fjellet og på skogsveier til idylliske og bortgjemte hytter, fylles bilen med forventning om nye eventyr. Baguetter, is, kaffe og kjeks, pølser, bilsyke, bil-leker, bilseter, alt hva denne bilen kan romme, jobber den for å få familien fra A-Å. Hver eneste ferie, langhelg og hektiske hverdag stiller den opp!

Og dette bærer også lakken preg av. Vær, vind og kjøreforhold tærer på lakken, og vedlikehold og vask kan fort bli et ork i en hektisk hverdag. Med en Drop Off keramisk lakkbeskyttelse beskytter du lakken, bevarer glansen og forenkler bilholdet.
Vi mener at alle biler fortjener å skinne og nå kan du nominere nettopp din trofaste bil!

Alt du trenger å gjøre er å følge linken og skrive en kort nominasjon av hvorfor nettopp din bil trenger kjærlighet, og du er med i trekningen av en Drop Off Keramisk Lakkbeskyttelse og innvendig vask utført på et av våre Drop Off Bilpleiesenter.

Nå har du mulighet til å gi noe tilbake til famililebilen

Mum two kids unloading car

Delta i konkurransen og vinn:

Drop Off keramisk lakkbehandling og innvendig vask av bilen

Delta i konkurransen her!

Med en Drop Off keramisk lakkbeskyttelse sikrer du maksimal beskyttelse av lakken. Drop Off danner en hard, tynn forseglende hinne som beskytter mot slitasje, UV stråler, fulgeskitt og veistøv. Samtidig gir den en flott glans til overflaten og blåser nytt liv i lakken.

Nominer din familiebil og fortell oss hvorfor akkurat din bil fortjener å skinne! Da er du med i konkurransen om en Drop Off keramisk lakkbeskyttelse som legges hos et av våre profesjonelle bilpleiesenter.

Dad and boys camping with car

Nominer familiebilen

La familiebilen vinne en velfortjent Drop Off behandling

Delta og vinn