Fra slitt lakk til full Drop Off-effekt

Bærer lakken på bilen din preg av litt lite tid til vedlikehold? Slik kan du la den skinne igjen.

Strøken audi
En strøken Audi i garasjen til Otta Karosseri og Lakk som har fått igjen glansen med lakk-korrigering og Drop Off-behandling.

Ble det litt for mange ting som kom i veien for noen timer med polering og voksing før vinteren?

Etter mange mil på snø, salt, slaps og grus, turer med familien med utstyr inn og ut av bilen, handleturer og masse annet, ser man ofte tydelige preg av slitasje i lakken. Men ikke fortvil, dette kan utbedres.

Slitt vs ny
Dørstolper før og etter Drop Off-behandling.

Nå står sommerferien for tur og det er ikke for sent å rulle inn i sommeren i en strøken bil med full Drop Off-effekt.

Vi har snakket med Otta Karosseri og Lakk, som er et godt kjent Drop Off-senter i Norge. De er godt kjent med problemstillingen, og stadig vekk ruller mange fornøyde bileiere ut porten med en følelse av å ha kjøpt ny bil etter en Drop Off-behandling.

Fem år med god samvittighet for lakken.

Det er utrolig hva noen enkle grep med lakk-korrigering kan fikse for bilen din. Etter at lakken har fått en etterlengtet oppfriskning kan Drop Off-behandlingen starte.

Da legger ditt lokale Drop Off-senter på en tynn hinne med keramikk på lakken som herder i et døgn. Når du får tilbake bilen har du en beskyttende tynn hinne på lakken som til tross for vårt tøffe nordiske klima, holder i fem år.

Speil før etter
Før og etter behandling Drop Off-behandling.

Med Drop Off på lakken kan du glemme de rutinemessige timene med polering og voksbeskyttelse. Med fast årskontroll hos ditt Drop Off-senter med Top Gloss høyglansfinish, trenger du kun å ha vanlige vaskerutiner for å holde bilen pen og blank. Tips til dette finner du i vår store vaskeguide.

På tide å friske opp lakken?

Ta kontakt med ditt lokale Drop-Off senter

Forhandlere

Relaterte artikler

  • Vask sstor

    Drop Off sin store guide til bilvask - 2024

    Her kommer våre tips til alle bileiere, enten du har en Drop Off keramisk lakkbeskyttelse eller om bilen er ubehandlet. Vi nevner uansett at med en Drop Off keramisk lakkbeskyttelse vil du alltid ha en lettere jobb med å få bilen helt ren, og du trenger ikke tenke på å legge noen form for beskyttelse på lakken etter vask.