Har du vært uheldig? Få Drop Off dekket av forsikringen din

Plutselig står man der med en skade og en utgift man absolutt kunne klart seg uten. Dersom du har Drop Off på bilen har vi allikevel en god nyhet til deg.

Shutterstock 1145632478 1980

Drop Off får dessverre ikke gjort noe med frustrasjonen samt plunder og heft som følger etter en bilskade. Skaden må rettes opp, og ofte er skaden så omfattende at man må benytte seg av bilforsikringen sin.

Da er det viktig å huske på at du med Drop Off keramisk lakkforsegling har en ekstra verdi på lakken som forsikringsselskapene dekker. Dersom bilen har en aktiv garanti og har fulgt oppfølgingsprogrammet med årskontroller vil du derfor få tilbake Drop Off-beskyttelsen og glansen etter at skaden er rettet opp.

Gyldig dokumentasjon er garantikort med stempel for årskontroll en gang i året. Om du er usikker på Drop Off-garanti kan du kontakte ditt nærmeste Drop Off-senter,

Strøken bil til sommeren?

Ta kontakt med ditt nærmeste Drop Off-senter for et godt tilbud.

Les mer

Relaterte artikler

  • Vask sstor

    Drop Off sin store guide til bilvask - 2024

    Her kommer våre tips til alle bileiere, enten du har en Drop Off keramisk lakkbeskyttelse eller om bilen er ubehandlet. Vi nevner uansett at med en Drop Off keramisk lakkbeskyttelse vil du alltid ha en lettere jobb med å få bilen helt ren, og du trenger ikke tenke på å legge noen form for beskyttelse på lakken etter vask.