Keramisk lakkbeskyttelse vs andre

Det finnes flere måter å beskytte billakk. Drop Off Keramisk lakkbeskyttelse er 1600% hardere enn vanlig voks, og krever utrolig mye mindre arbeid for et utmerket og varig resultat.

Illustrasjon nettside do

Drop Off er et av få merker uten silikon, teflon eller voks. Keramisk behandling gir en vesentlig bedre beskyttelse enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag.

Polymer lakkbehandling - Lakkbeskyttelse som inneholder polymerer har vært det mest solgte på markedet de siste 20 årene. Disse har en holdbarhet på omtrent ett år før bilen må behandles på ny for at effekten skal vare. De kan ha god glansverdi og greie avrenningsegenskaper, men tåler dårlig enkelte avfettingsmidler.

Voksprodukter - Inneholder kjemiske eller naturlige voksprodukter som for eksempel karnaubavoks. Effekten av voks har en kort varighet på ca 3–6 måneder.

Keramisk lakkbeskyttelse - Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UV-stråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Behandlingen forenkler vedlikehold av billakken, og lager en beskyttende hinne som forlenger lakkens kvalitet over tid.

Drop Off har en holdbarhet på minst fem år. Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Vi anbefaler bruk av Top Gloss sammen med vaskekontroll.

Drop Off Keramisk lakkbeskyttelse

Strøken bil tilpasset tøffe, norske forhold

Keramisk lakkbeskyttelse passer til både nye og eldre biler. Du får et enklere bilhold, med sterkere og blankere lakk.

Les mer om produktet

Relaterte artikler