Enorme forskjeller

Markedet flommer over av produkter med keramisk innhold, som er beregnet på å beskytte lakken mot slitasje, samtidig som det gir glans og bedre vannavrenning. Forskjellene kan bety 5 uker eller 5 år. I denne artikkelen forklarer vi hvilke snarveier og fallgruver du bør være oppmerksom på.

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse påføring

Hvor ligger forskjellene, og hva skal du tenke på når du velger produkt?

Keramiske vaskeprodukter - Det finnes vaskeprodukter som inneholder keramiske elementer. Du vil da oppnå forbedret glans og god avrenning i en kort periode. Dette er ofte gode vaskeprodukter, som fungerer godt dersom behandlingen gjentas jevnlig. Mange produkter av denne typen gir en varighet på linje med en tradisjonell voksbehandling.

Ren keramisk behandling - Av rene keramiske behandlinger vil du finne store forskjeller. I nedre ende av skalaen finner du produkter med keramisk innhold helt ned i 7-8%. Disse har normalt en holdbarhet mellom 6 og 12 måneder (eller ca 50 vask). Noen produkter leveres da også kun med glansgaranti, men uten garanti for beskyttelsesevne.

I øvre ende av skalaen på keramisk lakkbeskyttelse finnes et lite spekter med produkter som har hele 70-80 % keramisk innhold. Her kan det gis opptil 5-9 års garanti (eller flere hundre vask) på både glans og beskyttelse.

Hva gjør at Drop Off skiller seg ut?

Drop Off lakkbeskyttelse har opp til 80 % keramisk innhold, og utføres kun av sertifiserte Drop Off-senter.

En Drop Off behandling utføres etter at bilen har gjennomgått forberedende lakkbehandling i form av rens, polering og utbedringer. Deretter legges Drop Off på lakken i et tynt lag på små seksjoner av gangen før overskytende produkt poleres av.

Bilen står så innendørs hos ditt Drop Off-senter slik at behandlingen får herdet. Herdeprosessen er avgjørende for et vellykket sluttresultat.

Med denne type keramisk lakkbehandling kan du glede deg over en varig og ekstremt glansfull overflate, som gir en overlegen beskyttelse mot steinsprut, fugleavføring, UVstråler og annet.

Og ikke minst får du opptil 5 års garanti på behandlingen!

5 års garanti

Markedsledende på keramisk lakkbeskyttelse

Siden Drop Off kom til Norge i 2015 har vi levert over 25 000 behandlinger med keramisk lakkbeskyttelse. Det gjør at vi trygt kan stå inne for den kvaliteten vi lover med 5 års garanti.

Les om produktet

Relaterte artikler