Matt og ny bil? Dette må du tenke på!

Matte overflater på nye biler har blitt veldig populært. Det gir et røft uttrykk, og kan virke tilsynelatende enkelt å vedlikeholde.

High tech matt lakk

Mens vi tidligere har vært opptatt av å holde bilen skinnende og blank, har det nå blitt en trend med matte overflater på biler. Drop Off kan benyttes på alle matte overflater, uavhengig om det er plast, folie eller lakk.

Det høres kanskje sprøtt ut å behandle en matt bil med Drop Off, som er kjent for å sikre skinnende bil i lang tid. Forklaringen er at Drop Off holder biler fine gjennom å forsegle den eksisterende overflaten med en beskyttende, tynn hinne. Så den matte overflaten vil fortsatt være matt, men den vil være beskyttet mot skit og møkk som setter seg i porene på den matte overflaten. I tillegg får lakken en ekstra forsterkning mot steinsprut.

IMG 85791
Plastdetaljer kan også reddes med Drop-Off.

Forurensing får godt feste i matt lakk
Vi ser at matt lakk kan ha en tendens til å gi et mye bedre feste for forurensning fra luft og vann en tradisjonell lakkering. Dette kan gi kraftige skjolder som er svært vanskelig å få bort, selv med kraftig manuell gnukking, som man normalt sett ikke skal gjøre med matt lakk.

Ved å behandle den matte lakken med Drop Off vil du beskytte porene i lakken slik at forurensningen ikke trenger inn og får feste. Drop Off har blitt kjent for sin unike evne til å sikre en flott og blank bil i lang tid. Men den gir også en fantastisk beskyttelse for en matt bil. Les vår komplette guide til bilvask her!

Drop Off Keramisk lakkbeskyttelse

Strøken bil tilpasset tøffe, norske forhold

Keramisk lakkbeskyttelse passer til både nye og eldre biler. Du får et enklere bilhold med sterkere lakk.

Våre forhandlere

Relaterte artikler