Se film av Drop Off behandling på en brukt Ferrari

Det kunne ha vært en hvilken som helst bil, men det ble en brukt Ferrari 458 Italia.

Filmen er fra 2018, og viser fortsatt godt hvorfor vi samarbeider med profesjonelle bilpleiere. Keramisk lakkbeskyttelse er viktig å legge korrekt på første forsøk.

Godt forarbeid og riktig verktøy er avgjørende for å få et perfekt resultat hver gang. Prosessen er den samme uansett. Derfor er det lurt å overlate denne delen av arbeidet til de som virkelig kan det.

For alle biler, og deg som vil ta vare på bilen din

I begynnelsen var keramisk lakkbeskyttelse en behandling som gjerne var forbeholdt eksklusive biler og spesielt interesserte. Nå oppdager stadig flere fordelen med å gi lakk og ruter et ekstra lag med beskyttelse, både fordi bilen blir mindre utsatt for kjedelige småskader, men ikke minst fordi bilen blir lettere å holde skinnende ren. En bil på norske veier blir utsatt for mange påkjenninger i løpet av året, enten du kjører i urbane strøk eller på landet.

Vårt inntrykk er at det er ikke bilene som utgjør forskjellen, men bileierne. For deg som er opptatt av å ta godt vare på bilen din, er Drop Off absolutt verdt å bli bedre kjent med.

Klar for å oppgradere bilen?

Drop Off Keramisk lakkbeskyttelse

Lakken tåler mer, og blir enklere å holde skinnende ren. For bilen sin del blir det nesten som 17. mai og julaften hverdag, bare uten stress og mas.

Kom i gang

Relaterte artikler