Tåler bilen din dette?

Få en permanent beskyttelse av lakken på bilen din.

Shutterstock 1296115279 1920

I mange år har saltbruken hatt en stigende kurve. De siste årene har vi i tillegg sett økt bruk av "slurry", som er en slags saltsuppe som er veldig effektiv på vei, samtidig som den er tilsvarende skadelig på bilen din.

Daglig ser vi resultatet av salt og sand på norske vinterveier, flunkende nye biler som etter en vinter får slitt og matt lakk. Steinsprut, grus og salt sliter vekk den fine glansen og man trenger en omfattende lakkbehandling for å få tilbake glansen. Du kan komme skadene i forkjøpet ved hjelp av en keramisk lakkbeskyttelse.

Salt, kjemikalier og sandpartikler går raskt til angrep på lakken. En vanlig voksbeskyttelse vil være sjanseløs mot dette. Med Drop Off keramisk lakkbeskyttelse får du en tynn keramisk hinne på overflaten som beskytter lakken over lang tid. Garantitiden for en Drop Off-behandling er fem år.

Gjør bilen din klar for vinteren!

Drop Off

Ta kontakt med et av våre 60 sertifiserte Drop Off-sentre over hele landet. Profesjonelle bilpleiere gjennomfører førstegangsbehandling av bilen din, og kaller inn til årlig kontrollvask. Hos dem kan du handle du alt du trenger, for å enkelt holde bilen skinnende.

Se forhandlere

Relaterte artikler